Söndagsnöjen

Det typiska söndagsnöjet; provläsning, gäller idag. Usch vad tråkigt säger ja bara! Tur att det inte är något värre prov än modda iaf.

Är så lat idag, så jag inte har orkat klä på mej helt ännu. Och klockan är vadå, halv 7 snart? Come on Camo!
Har ingen lust och ingen ork och ingen motivation, så denna söndag framskrider i onödan.





Igår var jag på stan och shoppade utan pengar. Fick lite som jag tjänat in på dagsverke och sånt nog. Köpte inga kläder alls, utan 2 böcker & inredning till vörå. Hoppas rummet blir finfint nu då, haha!



Haha, ja vem hade trott att det var dom där två som kom med mej hem iställe för några plagg? Men det var kul, är lite trött på kläder.

Dessutom kom mamma med frågan: Tycker du vi är shopaholics? Vi enades om ett nej.

Visst, på senare tid har det blivit så att jag har lätt att falla för materiella kärlek istället för pojkar. Man blir så glad då man hittar något perfekt som uttrycker allt vad man vill. Och hur länge räcker den glädjen då? Hm... Tillräckligt länge tills man köper nästa sak!

Nu återgår jag till min värld med Shakespeare och andra teatergubbar.

Innebandyturnering!

Japp, imorse steg jag upp med feber i kroppen, ringde efter skjuts och drog iväg för att spela 3 matcher (mot Norrvalla, Korsholm & Övis). Vi kom vidare, vilket jag inte alls hade räknat med, eller trott. Så snart blir det att spela innebandy igen, hoppas jag får vara frisk den gången!

Grattis säger vi också åt Korsholm som gick vidare från vår turnering!


Bild från innebandyturnering i högstadie, blev 3:e bäst i svenskfinland!


Skulle kunna ladda upp en hel bunt med massa gamla bilder. "Städade" igenom vissa gamla mappar, och fann massa telefonbilder som var kul.

Hann också vara till stan med Frida i ungefär en halvtimme, och så drog vi iväg till ishallen. Sport var dåliga idag, eller nja... Inte dåliga, bara sämre på att göra mål. Det e väl ändå synd. Första hemmaförlusten för i år upplevd efter ett hittills obesegrat hemmalag, så de gäller nog bara att bita ihop och kämpa vidare nu. Hoppas på lite bättre hockey i fortsättningen!



Kom också fram till att jag borde göra ett collage åt Evis eftersom det fanns så många knasiga bilder på henne! Haha, ska riktigt ta och fundera på saken.

Och det kan jag göra medans jag sover,

Yrar åpå


Hoppade i ett par jeansshorts, och tappade bort telefonen.

Vad e de för årstid nu egentligen?
-
Faktist, så känns de int som att de e nån årstid alls!

Vadå sjuk?

Jahapp, så var det min tur. Höstförkylningen kom precis samma tid ifjol, måst vara en förbannelse över skolinnebandyn. Spelade me feber förra året, de va lite jobbigt och slog tillbaka sen efter. Ska försöka att int göra de i år, men ska ändå far å heja på tjejerna till Botniahallen. Förstås kan jag ju vara frisk imorn!



Har lite lust att göra en ny design, e lite för lat för tillfället bara. Var och hämtade hårprodukter som jag vann från en butik i stan, fick hårspray och skum från osis! Bra för mej, mitt var just slut :)

Provläsning på G

Har läst på prov hela jävla dagen. Det e biologi kurs 2 som gäller imorgon, hoppas att de går bra så mycke som jag satt tid på att läsa... Men fattar ändå inte hur man ska kunna komma ihåg allting, det går bara int. Förutom att läsa på prov har jag bara klagat på hur sjuk hals jag har, haha.

Medans jag läste på prov hoppar plötsligt dom här två töntarna in, haha, dom gör en glad varje dag!



Så har jag handlar en julkalender i år, har aldrig varit så här tidigt ut förr. Var tvungen eftersom dom var slut ifjol då jag sku köpa en. De e ju ändå bara oktober ännu, och snö har vi så det räcker!



Så har jag ju klippt pannluggen igår också.
Och färgat utväxten, plus slingat lite.



Imorn e de väckning halv 8 och träning 8, ifall de e friskt och skönt i halsen.


Sax

Har klippt både mitt eget & Camskus hår idag.
& tappat bort nycklarna!
men dom hitta ja just igen

Gröna gubbar





Förresten, har vi kollat en Hitler film idag på hissa. Eller en som typ första gången publicerades på 1980-talet (e int helt säker men tror de var så), av en journalist som bads filma bevis från andra världskriget. Blev så påverkad av den så man mådde dåligt. Fy, de e ju fan int mänsklit me allt va som hände då!



Så hitta vi då dendär videon me Camsku idag..



Haha, jo.. Natten i Vörå & imorn får vi inte spela fotboll ännu heller, har int gjort de på 2 veckor nu snart!

Hårfärgas!


Ida färgar håret, lite mellantidsbilder eller nåt, uppdateringar från Vörå iaf!



Sööööta ettor!



Kameraskygga Camsku e också med!



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7982504.ab !!!

Internatslivet är tillbaka



Jag tror, att vi just nu, på en skala 1-10 är ungefär 12½ störande. Det flippa lite långt den här gången, haha. Men jag had iaf kul så, let's see what tomorrow will bring!

Borde göra en egen "youtube-sida", har massa filmer från vörå. Har inga bilder från ikväll själv, som sagt e inlägg tråkiga utan bilder.

Hittar några gamla att ladda upp:

 
^ Jeste pyntar!


^ Så har vi hunnit vara på träningsläger till Piispala, var snön överraksade oss och Camilla fick lust att ta fram julpynt!






^ En dag vätte vi ner Camilla!


^ Vi har spelar krocket...




^ Idrott som idrott. Kolla vad Anna lyckades få bollen att flyga långt!


^ 3 töntar...


^ Vi (JAG) var upp dit, har höjdskräck



Vörå säger; GODNATT!

We're different, that's all




Ishallen mest idag



Tycker deras dans e cool i refrängen!

Var i ishallen idag o kollade sports a + red ducks teams match. Underhålls nästan mer av hockey än av fotboll... Nu har jag bara jävla tråkigt, synd att jag e för lat för att hitta på nåt att göra. Ser iaf fram emot vörå imorn, eller så inte, är bara trött.

& huvudet e fullt av snora, fy!

haha!


Hår, ett återkommande tema!

Gammalt problem e allti håre mitt!
Hur ska det bli den här gången?
Vill ha det coolt igen, men då jag ha blivit mer tjej än kille på sista tiden så vet jag int vad jag ska ta mej till (drastiskt det lät), haha.

Nånting höstigt och fräscht, tack!
Hitta gamla bilder på då jag första gången blekte håre efter en halv livstid med rött hår. Ska se efter fler bilder, kallas det egoist då man gillar att ladda upp olika bilder på en själv med olika frisyrer? :D

Haha, jag tycker de e intressant så..



I somras var det ännu fin färg på håret då de hade kvar en beige ton, nu e de mest gult..



Så har jag hunnit ha helt naturligt brunt också, dock väldigt sällsynt..



Mer extrema grejer föll mer i min smak, men man tröttna ju.
Nu har jag kämpat så mycke med att bleka håret så det känns jävla onödigt att färga mörkt tillbaka?



http://www.youtube.com/watch?v=G2RCCDSBEGk&ob=av2n

Tack & hej!



Kreativitet

Kreativiteten flödar igen!
men bara för idag...

Nej men, får se hur länge det håller i sig. Ska skriva för mej själv egentligen. Blev då inspirerad att ta tag i "modevärlden" idag då jag kolla fashion tv, så ja höll på att bli galen. Kolla bara på alla modeller hur jävla smala dom e, helt sjukt!
Så, haha, min hjärna börja arbeta och jag funderade att göra en egen kollektion av all kreativitet som finns i mej? De sku panostaa (va heter de på svenska?) att kvinnor ska se ut som kvinnor och int som återupplivade benrangel. Där har jag min framtid planerad!



Så var de en annan sak som ploppa upp idag, det här med min ungdom och fotbollen!
OM jag nu plötsligt sku få lust att sluta, så sku en massa förändras, hela jag sku int vara jag nå mer.

Tänk alla dagar i mitt inte så långa liv, som jag prioriterat träning före annat (som familj, vänner, "vanlig fritid"...), allt detta sku ha varit i onödan. All energi man sätter ner på en sån passion, allt kretsar ju egentligen kring läderlappen nu. Skolan, vald för att få spela mer fotboll. På fritiden tränar vi & chillar resten av kvällen. Samma sak varenda dag.

Det sku vara alldeles för onödigt att sluta nu, då man gett upp så mycke för att få spela fotboll. Jag kan nästan lova att ni inte sku se mej le ofta utan fotboll, man har växt in i det ren. Även fast de e jobbigt ibland, så finner man ändå glädjen då man lyckas med en sak en dag.

Varför fortsätter vi dag ut och dag in med fotboll? Jag vet varför jag gör det iaf, för att jag helt enkelt älskar det nåt så förundransvärt mycke!
Så nu fan, ska jag göra kommande säsong till den bästa så jag kommer ihåg den länge.

Och, jag kommer aldrig glömma Vifk B-SM 2008-2010!




RSS 2.0