Första skoldagen efter påsk

Har varit på fotbollsträningen för första gången på 2 veckor idag, rätt så skönt. Ikväll blir det mer träning.

Har också missat matten idag, för att resten av klassen, alla förutom jag, skrev prov. Skönt att komma undan matten, men det kommer igen på provet. Idag blir det närings vad heter det... föreläsning, borde byta om nu för sen bär det av direkt till Vasa på träning.


Konfirmationsminne, 020809


Snoppmössan!




Tänkte bara, eftersom det knappt är nån som läser bloggen, ladda upp en såpass knasig bild. Bula-mössan (efterlängtad och mysig,) på bild som jag köpte i Ylläs (y).

Jahapp, så hade jag då nästan städat klart. Man ser iaf min matta nu (vilket man inte gjort på fleeera månader)! Allting är bra, förutom att jag har kastat upp alla saker i sängen istället, men skrivbordet blev bra. Ja, och så hittade jag diplomet vi skrev under i dagis, med löftet:

Kautta kiven ja kannon
minä lupaan ja vannon,
että ikinä tupakkaa polta en,
ja päätös tää on lopullinen!

(Till de som är lite mindre bra på finska, så betyder det att man aldrig ska röka, och att det är ett evigt löfte.)
Dock ser min namnteckning ut som Camnla, eftersom detta har skrivits 27.5.1997.

Så till kvällen, det bär av till Vörå exakt halv 8 så pappa min hinner tillbaka och kolla deserate houswives kl. 9. Hoppas allting är bra i Vörå, och att jag blir överraskad av hur mysigt det är där, har lejdon av allt där så..

aaaaa,

Vårstädningskicken kom!

Igår funderade jag över vad som skulle få mej att börja städa. Behövde "en spark i röven" helt enkelt.

Idag fick jag en vårkick, okej, det är väl inte vår ännu. Kanske, all snö är borta från vägen i alla fall. Detta fick bli min spark i baken då. Så, imorse bestämde jag mej för att städa, ska försöka få bort allt från skrivbordet så datorn skulle rymmas dit. SEN, om jag orkar, ska jag försöka piffa upp bloggen lite. Kommer ta tid, kan ju göra det i Vörå ikväll.

På tal om Vörå skulle jag istället borde göra läxorna som jag fick med till Ylläs. Dessutom börjar proven på torsdag för min del, fy! Och så borde jag hitta ett sätt att ta mej till Vörå också, jobbigt..

Ska gå och gräva ner mej i sakerna en stund nu, ciao!

Kuinka kummassa voikin käydä näin

Tänkte börja blogga igen - kanske. Om jag orkar.

Var förresten före vi åkte iväg till Lappland och tittade int i broschans lägenhet, fint soffbord han hade, gjort av ihoptejpade ölkartonger.
Har just kommit hem från Ylläs, okej ett antal timmar sen. Skönt att vara hemma igen, har varit en konstig resa. Men, skönt att slippa vardagen en tid och komma till Lappland. Var där uppe i stugan med pappa, moffa & bror min. Fick shoppat en efterlängtad "snoppmössa" som jag själv döpt dem till...

Och, nu borde jag städa för att få in ett nytt bord i rummet, sätta upp en ram med foto i & göra det mysigt. Men ack nej, min lathet tar över och här sitter jag på sängen. Datorn på sin plats i famnen, tv:n på (sub visar en Harry Potter film) och inte den minsta lilla ork att städa. Förstår inte varifrån alla småsaker kommer till mitt rum.

Hittade en del saker på ikea också i inredningsväg.
& jackan vid backen som jag blev stormförtjust i, tyvärr fanns den bara i stora gubbstorlekar. Jag lovar, skulle jag ha haft nån bekant där som var lite större än mej skulle jag ha tvingat han/hon att köpa den..


Nu var det loppu slut med filmen, tror jag ska börja småstäda småsakerna nu (typ hela rummet)..
Jag hoppas att mitt flit för skrivandet håller i sig några dagar iaf.. Haha, "snoppmössan" borde få komma hit också.

RSS 2.0