Futsal imorgon!

Tänkte ta och sova en väldigt skön natt nu, eftersom det imorogon blir dags för nånting nytt. Ska agera tränare för vårt futsallag (lite omväxling kanske), eftersom jag har gått och blivit tillräckligt förkyld för att inte kunna spela själv. Känner mej inte sjuk på det viset, bara förkylning på, så därför orkar jag väl stiga upp.

Undrar om jag klarar av att planera nånting nytt som får laget på hugget imorn. Hoppas de laddar upp med massa gröt på morgon.

Wish me good luck sku jag säga, fast det kanske inte e så allvarligt i detta tillfälle, men kul! :)

Äntligen hemma, utan skjuts från hallen

En till vecka avklarad, en vecka närmare sportlov.

Har inte orkat skriva nu, vi har väl kollat på film sent de två sista dagarna. Har kollat både joy ride & The abandoned, thiller och skräckfilm.

Idag har vi skrinnat, ganska kul nog. Hade inte orkat ta på skridskona på jättelänge, så det var väl roligare än jag tänkt mej :) Så har vi hunnit med lite lektioner idag också.

Har just kommit hem från Vörå, och nu sitter jag och söker nån som orkar skjutsa mej hem från ishallen ikväll. Orkar inte åka buss, tycker den är stressande. Så nu är det dags för alla som ska till Gerby efter matchen att ta kontakt med mej, om de nu sku kunna läsa mina tankar...
Hade redan glömt bort, min godisstrejk tar slut idag! Nu är en månad avklarad, kanske jag kan försöka mej på nästa då.

Har blivit mer förkyld än sist nu, undrar när det ska gå om. Hoppas det inte utvecklas till nån seg-vinter-flunssa.



Kom på en ganska kul sak idag, att jag faktist tänker lite konstiga saker ibland. Om jag ser en stängd dörr, idag var det dörren till mitt eget rum då, så tänkte jag något i stil med "Vad om t.ex. David Beckham eller nån annan liknande kändis, sku sitta i ens rum?" Ganska kul, men lite snopet då tanken inte går i uppfyllelse.

Imorn blir det antingen Kokkola eller Seinäjoki, ska jaga fotbollsskor.


Här har det skidats på jumppatimme :)

40 graders bastu, inget att rekommendera

Ska bara grubbla ut lite aggression till att börja med, min dator är trögast i stan...

Har föresten godisstrejkat i 4 veckor nu, ganska duktigt det. På tal om godis, så bar det av till Jeppis idag. Imorse kl 7 var det väckning, inte min grej det. Så körde vi iväg i snöstorm till Jeppis, nån finsk skola. Spelade 3 volleybollmatcher, och så bar det av hem igen.

Gick bra på det viset att vi spela bra och gav bra motstånd, resultatet blev 1 vinst och 2 förluster - inte vidare då. Vi hade kul, iaf jag hade så. Då vi kom hem var det att packa om väskan och dra till Vasa. Hade träning ikväll, tyckte Emp var lite gullig med hennes kommentar: "Alltså man sku int bord få åldras, man blir ju bara självkritisk!". Var lite seg träning, och jag skulle fortfarande behöva nya fotbollsskor.

Pappa ringde iaf till sin bror i Kokkols som ska fara och kolla där, finns ju inga storlekar här. Hoppas rätt storlek hittas nånstans i närheten, är i stort behov av nya nu.



Tänkte kolla ett avsnitt Gossip Girl ikväll ännu. Imorn blir det sovmorgon till 9, sen bär det av till hälsovårdscentralen eller vad det nu heter.

Gonatt,

Camilla


Camilla, som var vänlig och skänkte en hel hög bunt bilder till mej idag :)

Gamla tider, massa minnen

Julia var lite finurlig idag, och så fick hon mej att börja fundera på en sak.

Hon tog upp sitt gummi, det stod "smile :)" på det. Hur reagerar man då? Jo, man smilar ju. Men varför blir det så? Kul iaf :)

Vörå har varit lika dött som alltid idag, vanlig skoldag och så träning. Imorn blir det Jeppis, ska med skolvolleybollaget och spela turnering.

Var till Camsku efter bilder idag, får se om jag lyckas redigera nån tillräckligt fint för att ändra designen. Hittade några intressanta bilder då på samma gång, bl.a. massa från våran gamla klass. Vi tog en klassbild före balen, tyvärr inga seriösa bilder.



Hittade också den här maffiga bilden, där alla i klassen för en gång skull var med.



Nu efter förstår man hur lätt högstadiet egentligen var. Är så skoltrött nu igen så jag bara skulle behöva ta mina väskor och åka iväg. Många känner säkert likadant, det är en sån period just nu.

Fast snart bär det av, både för min & mammas del, till Teneriffa. Playa de las Americas är destinationen, vi var dit nyåret 2008-2009 också. Härligt ställe, och äntligen får jag mina efterlängtade örhängen som jag så länge klagat över! Köpte ett par då vi var dit, men tappade bort båda två.

I Vörå rullar film som bäst på subtv, så hinner inte skriva mer.
Alla önskar oss lycka till imorgon på volleyboll, emilias ord var att hon tar självmord om vi int kommer vidare. Lite väl dramatiskt.

ciao,

Goodbye brother, I hope we'll meet again

Så sant som rubriken (ganska dramatisk sådan), så har min bror dragit hemifrån.

Det känns som en evighet sen vi var små, då vi ännu hade kontakt. Kontakt, sån som barn har emellan varann. Tyvärr minns jag inte tiden själv, jag var ju under skolålder då själv. Har kollat bilder, det finns så många på oss två. De ser ut som om du varit som en klippa i mitt liv, som liten lekte jag ju bara med dej. Vi hade kul, iaf jag, en sak minns jag och det är både traktorn och innebandyn hemma.
Traktorn - du cyklade, jag satt med i släpkärran. Innebandyn - du sköt, jag fick stå i mål.
Mamma&pappa har berättat för mej, hur du redan innan jag föddes ville att jag skulle heta UlrikaSofia, och du sa alltid att det var Ulrikasofia som låg i magen. Namnen hänger med ännu, dock fick jag ett annat förnamn (;

Jag undrar hur du kände då, var du lycklig? Jag kan slå vad om att jag var.

Men, man kan inte vara liten förevigt, så vi växte till ungdomar, och snart blev du gammal nog att sluta leka med mej. Du blev en cool kille som började skolan, hängde med dina kompisar, vi miste kontakten. Åldersskillnaden var så stor så vi inte kunde göra saker tillsammans mer.

Nu efteråt ångrar jag att vi inte höll kontakten. Har ingen aning om din åsikt mer, kan inte säga vad din favortifärg är ens. Syskonkärleken gled ut i tomheten, vi som individer gled ifrån varann.

Nu, flera år senare - du 20 år, jag 16 - så har vi inget gemensamt. Vi kan inte ens hälsa på varann. Att jag inte bor hemma har du väl knappast märkt, du vet väl inte ens vilken skola jag går i. Men ändå, då jag ännu var hemma, så bara det att du var i samma hus gav mej någonslags hopp om att vi en dag skulle kunna ha en "Pappa-Henttu"-relation (bror-bror). Nu känns den relationen så långt bort, för långt bort från sanningen.

Men jag antar att jag bara är tvungen att ta ner fötterna på jorden, och börja leva mitt eget liv.
Maybe we'll meet again, det sku ju behövas så väldigt lite för att vi skulle funka tillsammans, så känns det. Om vi en gång har kunnat umgås med varann, borde det väl gå igen.


första dagisfotot, 15 år sedan


kalas


penkkis


nykaabi, "svära-faneds-dag"

faktum är att jag faktist fällde en tår under inlägget, nu drog du iväg till din lägenhet.
Men, jag önskar dej all lycka i fortsättningen, sup inte bort livet, och jag kommer besöka dej i din lägenhet vare sig du vill det eller inte..

RSS 2.0