PULKÅKNING!

Som sagt, så hittade jag och Sockan vägen till Rapis i Gerby. Var nog lite jobbigt att ta sig upp på fel sida av berget, men till sist hittade vi nog. Vi skrattade mest helatiden, det var hur kul som helst att åka pulka igen :)

Främst åkte vi på en snowskate som jag fyndade på mellantaket, annars hade vi också med en rattkälke. Lite hemskt var det att åka två på den, vi båda trodde vi skulle åka in i ett träd och dö för det gick så fort.. Dock kom vi båda på idén att hoppa av, så kälken åkte ända ner själv.

Senare kom vi på att man blev törstig av att åka och gå upp, så vi försökte fixa vattentransport, men ingen var villig. Ringde till Jonas som lagade mat med Jani, halv 12 på kvällen, undrar varför mat den tiden.. Han var inte villig att lämna maten och köra vatten till oss, så vi fick klara oss utan.



Nu är jag äntligen hemma, med minst en liter vatten i magen! Kul dag har det vart, har hunnit med

dansmattsdansning,
gårdsplogningks,
REAshopping,
pulkåkning,
serieavsnitt (gossip girl)

Så gott folk, har ni extra tid så rekommenderar jag starkt pulkåkning med en eller flera goda vänner!


CYA!


Snart bär det av ut till Rapis med Sockan!


noway
Öjberget, vintern 2009, friluftsdag från högstadiet

Ska fara och se ut ungefär som på bilden, med samma syfte OCH med samma person också! Kul ska det bli, få komma ut och åka lite pulka. Snart kommer Sockan hit, så ska vi fara och söka nånting att åka på från mellantaket.. Kan hitta lite vad som helst där, så lite intressant blir det väl.

Jag kom för en stund sen från stan, hittade ett par lila skor och två tröjor. En helt lyckad runda, men jag bränner pengar igen, undrar hur länge det tar förrän dom är slut. Köpte fransk manikyr igår också, efterlängtat. Fick fransk-manikyr-feber en dag, så det måste bli inhandlat.

:)

Snö, upprörande sådan

Som alla andra säkert också har märkt, så snöar det som bara vad i Vasa. Eller det snöade, i alla fall. Plogbilen hade vart och plogat snön på våran väg, rakt framför vår uppfart. Gissa om man var glad och se det, då det var jag som sen skulle ploga gården. Jag lovar, en bil skulle inte ha sluppit igenom snön, det var en halvmeter hög driva, lämnat en lucka på några meter.

Ikväll blir det rea-shopping på stan, har inte hunnit med det ännu :)

ciao!

RSS 2.0