Nya tag, efter lyckad dag!

Jah, så var det dags för en "camo-ska-vara-hurtig"-period igen.
Den satte igång tidigare idag..

Eftersom jag några dagar bakåt började städa upp alla grejer från Vörå, så tänkte jag börja med lite andra saker också. Kanske jag får in några inlägg oftare än vad jag får nu, jag kan väl hoppas.
Så idag blev det en sväng till stan, fixade ett gymkort i en månad och åt på Amarillo med min mamma. Plötsligt blev det bråttom för att vi ännu sku hinna till gymet på kvälln, och vi rusa iväg hem och hann just och just på en ledd timme.

Tyvärr orkar jag int ladda upp bilder, tycker det är mycket mysigare med en aktuell bild. Det får gå för den här dagen, har ju tid på mig fast hela sommaren om jag så vill!

Haha, fick just veta att jag ska jobba imorgon, som den legendariske Onni-Orava (Sokos Hotels ekorre)! 14-17 var tiden, fritt fram att komma och vinka till mej i Rewell center :)



Ska passa på att berätta lite fotbollsinriktat om gårdagen också.

Starten var kl. 11.30 från Vasa (skönt, man fick ju sova), och bussen rullade iväg mot Uleåborg. Vi fick tiden att gå snabbt genom att uppdatera midsommarns händelser, så det var dags för lunch efter det. Väl framme i U, drog vi på oss utrustning och kämpade till 3 poäng. Emilia stod för våra två mål, medan motståndarna kämpade upp sig till endast ett. Ja, slutställningen 1-2 till de som inte förstod. Denna seger förde oss till en 4:e plats i serien, grymt! förra året var vi som bäst 9:e, och vi är inte långt från vårt mål för höstomgången som är FM-medalj!

Nu fick det räcka för den här dagen, hoppas själv att jag faktist orkar hålla uppe motivationen att skriva lite oftare.
Dags för 90210...

RSS 2.0