Passhiid

Passhiid varade från 11 imorse till 5 på dan. Inget djupare inlägg om de, eftersom ja int har fotat nånting där. Inläggen e tråkiga utan foton, så.

Wasa footballcup har satt igång

Det har blivit dags för Wasa footballcup för hela slanten nu. Var och kollade några matcher med pappa, bland annat var pojkar 14 från Fulham här, vi såg en match som de spelade mot NoPS. Resultatet var 6-0, till Fulham då.
Verkligen skickliga pojkar, finländarna har inget att komma med mot dem.. Hörde senare att de vunnit 13-0 en match på morgonen, och gårdagens båda matcher slutade 9-0. Grymt!

Av stämningen märker man hur mycket man saknar turneringen. Till och med pappa kommenterade det. En härlig känsla, som alla märker som har nåt att göra med turneringen. Nästa år vill jag nog fixa med mej nånstans!



Haha, jag blev förresten otroligt sur på pappa imorse, för att jag inte hittade till en skola. Haha, jag hör ju själv hur dumt det låter nu efteråt. Men så kan det gå ibland..
Skulle alltså köra till nån skola i Brändö. Körde runt hela kvarteret där jag förstod att skolan borde vara, ringde pappa och sa att jag var där, men nej. Så fick jag köra runt, kom till cykelväg och fortsatte köra runt, runt, bland alla hus utan nån större framgång.
Så, jag blev sur, körde till ett torg och ställde mej mitt på torget. Fick ringa till pappa igen.. Haha, svaret var, kör 100m framåt så ser du porten.

Vi kollade matcher och åt lunch, det var en chill sommardag som det ska vara.

Haha, så till dagens "skandal"; Brasilien föll ur VM mot Holland! Mångas favoriter rök bort så där bara, tänk spelarnas dröm som slocknade. Och det var ingen mindre än Holland som stal denna dröm från dem. Själv tycker jag det är coolt, helt enkelt. Brasilien lär sig nånting av detta, och även Holland gör det. Det är bara bra med oväntade resultat, mer spänning i alltihopa, och tänk på dom som tippade på Holland, de fick väl ändå mycke pengar!

Det börjar väl ändå bli sängdags för min del, tidig väckning + jobb som bomvakt i två timmar imorgon. Blir att ta med massa vatten, solen och bra musik, så går allt som smort! Så en sväng och kolla på Fulhams match igen, är kul att se nån spela bra fotboll.

Dagens bilder

Som sagt, så hann vi med en del hattprovas i Fantoy idag.


Här har vi Sonja :)


Och så, Erica polis, Hönan vår vän, Emma & Sonja!

What a day!

Alltså jag säger det bara igen, what a day! Tror jag har kommit in i en period som innehåller program åt höger och vänster.

Inatt var det svårt att somna, underhållningen bestod av vitser på nätet, tills det var dax att börja kolla Dear John. Orkade inte hela, så jag har sparat resten tills idag. Verkligen en bra tjejfilm, om jag vanligtvis inte skulle vara rörd av filmer, skulle jag vara de nu. (haha, men jag blir rörd av massa filmer så den här är bara pricken över i:t!

Japp, stressigt som bara vad imorse, ville hinna se en stund av filmen, men det tog en evighet att hitta den osv.. Så plötsligt fick jag bråttom till stan, skulle på "jobb" kl. 2, och gymet direkt efter så det blev ju en massa packas. Jag hann ungefär i tid, på vägen höll jag på att bli påkörd två gånger av bildårar (ja, dårar och dårar, en blind kvinna och en gammal man..), så där passligt då man inte har tid med extra chockar.

Väl framme med att underhålla barnen slutade jobbdagen nån timme för tidigt, barnen blev för ivriga och rev sönder svansen. Det gick ju nästan aggressivt till!

Hittade Sockan i stan, med Jenny, Emma & Erro. Köpte en rosa Hawaii-kjol till Passhiid som är nu på söndag. Direkt från stan till gymet, på tungt muskelprogram. Träffade på målskytten Emilia, och Sandra kom med på timme också. Kul att träffa gamla bekanta.

Så, nu ligger jag i sängen, helt färdig i allt vad muskler innebär. Känner mig som en fågel som just anlände efter en flygtur över Atlanten. Det blir att hinna till butiken ikväll ännu, sen kanske jag är tvungen att städa lite igen.



Uppdatering från förra veckan på samma gång, Camsku kom ut och fotade med mej en dag :)

RSS 2.0